Selamat datang ke LCDs-Display.com |
Melayu

Select Language

EnglishFrançaisGaeilgepolskiMagyarországБългарски езикItaliaKongeriketSuomilietuviųEesti Vabariiktiếng ViệtDanskčeštinaTürk diliíslenskaעִבְרִיתSvenskaภาษาไทยNederlandSlovenijaSlovenskáPortuguêsespañolMelayuHrvatskaDeutschromânescΕλλάδαසිංහල한국의MaoriPilipinoالعربيةAfrikaans
Cancel
Jenama HotLebih banyak
KyoceraTIANMABOESAMSUNGCHIMEI INNOLUXCMOINNOLUXLG DisplaySHARPAUO

Dasar Privasi

1. Kandungan Kandungan Gunakan LCD-Display.com

Laman web berhak untuk mentafsir kandungan laman web ini dan kandungan laman web ini hanya untuk kegunaan peribadi anda. Kandungan yang terkandung dalam hak cipta dan notis proprietari lain, anda harus dihormati dan satu salinan akan dikekalkan. Jika kandungan laman web tanpa pernyataan yang betul, tidak bermakna bahawa laman web itu tidak mempunyai hak, tidak bermakna laman web itu tidak menuntut hak, dan anda harus menghormati prinsip niat baik dan kepentingan kandungan yang sah untuk penggunaan yang sah. Anda tidak boleh mengubah suai, menyalin, memaparkan secara umum, menyiarkan atau mengedarkan bahan-bahan tersebut atau menggunakannya untuk sebarang tujuan awam atau komersil. Melarang apa-apa bahan untuk laman web lain atau media cetak lain atau persekitaran komputer rangkaian. Kandungan di laman web ini dan mengedit bentuk perlindungan undang-undang oleh undang-undang hak cipta, apa-apa penggunaan yang tidak dibenarkan boleh menjadi hak cipta, tanda dagangan dan hak undang-undang lain. Jika anda tidak menerima atau melanggar Terma ini, kebenaran anda untuk menggunakan laman web akan ditamatkan secara automatik dan anda mesti segera memusnahkan apa-apa bahan yang dimuat turun atau dicetak.

2. laman web penyebaran maklumat

LCDs-Display.com's Ketersediaan kandungan di laman web ini tanpa sebarang bentuk jaminan. Tidak menjamin ketepatan dan kesempurnaan mutlak. Tapak dalam produk, teknologi, program, harga dan peruntukan akan berubah tanpa notis. Kandungan laman web mungkin telah tamat tempoh, LCDs-Display.com Limited. Tiada komitmen untuk mengemas kini mereka. Pembebasan maklumat yang berkemampuan mungkin di dalam negara anda masih tidak dapat mendapatkan produk, proses atau perkhidmatan, anda mungkin memohon kepada kenalan dan pengedar Perniagaan LCDs-Display.com.

3. Penyerahan Pengguna

Di samping peruntukan privasi, selain daripada itu, anda menghantar atau menyiarkan apa-apa bahan ke laman web, atau maklumat hubungan (selepas ini dirujuk secara kolektif sebagai maklumat) akan dianggap tidak sulit dan bukan proprietari. Penggunaan laman web ini tidak boleh melanggar undang-undang, peraturan dan moral awam, bukan kepada atau daripada mel atau menghantar sebarang bahan haram yang menyalahi undang-undang, mengancam, fitnah, memfitnah, lucah, lucah atau lain-lain. Sekiranya orang mempunyai kandungan maklumat dan pengaruh terdapat bukti amaran atau bantahan kepada laman web ini, mereka bebas untuk memadamkan mesej atau penggantungan maklumat yang tidak dijawab oleh penyemak imbas Web, tanpa harus mendapat persetujuan terlebih dahulu, tidak ada obligasi untuk mengirim notis, situasi adalah serius, laman web ini boleh diambil dari pengguna.

4. Pengguna menukar kandungan

LCDs-Display.com Mampu mengawasi atau mengkaji pengguna untuk menghantar atau menyiarkan mesej atau berkomunikasi semata-mata dengan setiap maklumat lain dalam mana-mana bidang tanggungjawab, termasuk tetapi tidak terhad kepada bilik sembang, LCDs-Display.com Forums atau forum pengguna lain, dan apa-apa pertukaran kandungan. LCDs-Display.com Untuk kandungan apa-apa pertukaran itu tidak memikul tanggungjawab, tanpa mengira sama ada ia menimbulkan fitnah, privasi, kelucuan, atau masalah lain. LCDs-Display.com Dikekalkan apabila didapati memadam dianggap sebagai kandungan yang kasar, memfitnah, lucah atau tidak sesuai dengan maklumat.

5. Tapak untuk memuat turun perisian untuk digunakan

Jika anda memuat turun perisian daripada penggunaan perisian untuk mematuhi perjanjian lesen perisian untuk membawa semua syarat lesen perisian. Apabila anda membaca dan menerima perjanjian lesen perisian sebelum peruntukan tidak boleh memuat turun atau memasang perisian.

6. Pautan ke laman web pihak ketiga

Pautan tapak ke laman web pihak ketiga hanya sebagai kemudahan kepada anda. Sekiranya anda menggunakan pautan ini, anda akan meninggalkan laman web ini. LCDs-Display.com Tidak meninjau mana-mana laman pihak ketiga, laman-laman ini dan kandungannya tidak terkawal, tanpa liabiliti. Jika anda memutuskan untuk mengakses sebarang pautan ke tapak pihak ketiga, kemungkinan akibat dan risiko yang ditanggung oleh anda sendiri.

7. Batasan Liabiliti

LCDs-Display.com Dan pembekalnya atau pihak ketiga yang disebutkan tidak bertanggungjawab untuk sebarang kerosakan (termasuk tetapi tidak terhad kepada keuntungan yang hilang, data yang hilang atau gangguan perniagaan yang disebabkan oleh kerosakan), sama ada kerosakan itu adalah penggunaan yang sepatutnya atau tidak boleh menggunakan Laman Web , dan pautan laman web ke mana-mana laman web atau apa-apa maklumat yang terkandung dalam laman web tersebut disebabkan, dan tidak kira sama ada mereka mempunyai kontrak, tort atau mana-mana asas undang-undang yang terlebih dahulu dan ini telah menjadi kerosakan sedemikian. Jika anda menggunakan laman web ini sebagai hasil daripada maklumat atau data yang diperlukan untuk penyelenggaraan peralatan, pembaikan atau pembetulan, anda harus sedar akan diri mereka sendiri harus menanggung semua biaya yang timbul daripadanya. LCDs-Display.com Sekiranya situasi berikut tanpa tanggungjawab: penghantaran maklumat oleh penyedia perkhidmatan rangkaian (LCDs-Display.com Limited dan orang yang diberi kuasa) selain yang dimulakan; penghantaran maklumat, penghalaan, penyambungan dan penyimpanan disediakan oleh proses teknikal automatik yang diperlukan, pemilihan penyedia perkhidmatan rangkaian maklumat; sebagai tambahan kepada keperluan lain respon automatik, penyedia perkhidmatan rangkaian tidak memilih penyedia dan penerima maklumat ini; sistem penyedia perkhidmatan rangkaian atau pengantara rangkaian atau penyimpanan sementara salinan maklumat borang, di bawah keadaan biasa, bukan seseorang selain daripada penerima yang dimaksudkan menerima masa rizab tidak lebih daripada penerima yang dimaksudkan untuk memberikan akses kepada penghantaran maklumat, penghalaan atau dengan menyambungkan kepada masa yang munasabah; melalui sistem atau penghantaran rangkaian kandungan maklumat utuh.

8. Prinsip umum

LCDs-Display.com Boleh mengubah terma ini pada bila-bila masa. Anda harus melawat halaman ini untuk memahami terma-terma semasa, kerana istilah-istilah ini berkait rapat dengan anda. Peruntukan tertentu dalam istilah ini mungkin terdapat dalam beberapa halaman dengan notis atau syarat undang-undang yang dinyatakan secara khusus atau istilah diganti.